Dag in dag uit…

Mijn zoektocht begon tijden terug. Dag in dag uit ben ik ervoor op pad. Ik zoek naar wat ik ooit bezat. Mijn hart ben ik verloren. Ik kan wel zonder leven, maar mijn buik kriebel ervan. Ik heb heimwee, ik wil hem terug. Als ik mijn hart gevonden heb, dan zal ik daar blijven. Niemand die mij daar nog weg kan krijgen. Ik bouw daar mijn leven op en wil er genieten tot mijn hartje ermee stopt. Samen of alleen, wat maakt mij het uit, ik wil daarheen!
Dag in dag uit…
Wakker worden, lopen, zoeken, speuren, eten en weer slapen. Elke dag weer. Wakker worden, volg de paden, volg de borden, volg mens en dier en bedenk je eigen pad.
Dag in dag uit…
Herken ik dit? Ja! Ik ben er bijna! Het komt steeds een stukje dichterbij, ik kom steeds dichterbij. Ik voel het, ik ruik het, ik proef het, ik hoor het. JA! Daar is het! Ik heb mijn hart gevonden!
Dag in dag uit…
Wat kan ik het helpen, ik moet mijn hart achterna. Mijn aderen tintelen, mijn ogen stralen, ik hoor de vrijheid om mij heen. Beekje hier, vogeltje daar, bloemetjes en grasjes en steentjes en OOOOEEEE!!!!! Ik roep het uit, want het kan! Spelen, rennen, vliegen, oh wacht, dat heet eigenlijk een sprong. VRIJHEID, vrijheid vrijh .zZz… Wakker worden! Wat een prachtige zon hier boven de wolken Wat een pracht, wat een uitzicht. Rollebollend van de top, liggend bij het meertje. Vanavond kijk ik naar de sterrenhemel en morgen doe ik het nog een keertje.
Dag in dag uit…
#Wolfindezwitsersebergen