Over Mij

Mijn naam is Margo Schröder, ik ben geboren in 1995 en kom uit Breukelen. Ik ben dol op dieren, houd van wandelen en schrijf graag.

Margo Schröder

PARAVETERINAIR & SCHRIJFSTER

Na de opleidingen Leisure & Events en Paraveterinair afgerond te hebben, ben ik hoofdzakelijk de dierenkant op gegaan. Ik werk nu als paraveterinair (dierenartsassistentassistente) bij een dierenartsenpraktijk. Daarnaast help ik wekelijks vrolijk mee met een schapenboer.
Sinds 2014 ben ik begonnen met schrijven, wat ik als hobby tijdens en na schooluren deed en op het moment nog doe naast mijn werk. Andere hobby’s zijn onder andere piano spelen en wandelen (bij voorkeur in de bergen). Verder zijn er nog zo veel dingen die ik leuk vind om te doen, dat ik dat maar achterwege laat.

margo
Enkele Foto's

Dit ben ik!

20171213_153449
20180227_114408

Links zie je een foto van Borsodi. Dit was mijn favoriete schaapje. Boven zie je een foto van mij bij de bouw van ons huis. Rechts staat een foto van mijn schriften waar het eerste deel van Grenzeloze Strijder in is geschreven.

20170420_103140

Eenmaal begonnen met schrijven…

Grenzeloze strijder, Grenzeloze Strijder Verraad en Grenzeloze Strijder Stil, zijn al verkrijgbaar, maar er komt meer!
Deel vier van Grenzeloze Strijder is onderweg, waarmee de serie wordt afgesloten.
Daarna wil ik graag aan andere boeken beginnen, want er is inspiratie in overvloed!

Over Mij

Waarom ik schrijf

Al jaren lang had ik een heel verhaal in gedachten, maar niet de durf om dit op papier te zetten. Dankzij een vriendin van de opleiding paraveterinair, ben ik toch gaan schrijven. In eerste instantie alleen voor mijzelf. Toen mijn eerste deel klaar lag en ik bezig was met het tweede deel, begon het toch te kriebelen om mijn boek uit te geven.

verraad